Інгредієнти:
В брусочках «Вершковий»: 2 шт.
Молоко: 60 мл
Дріжджі свіжі: 16 г
Квітковий мед: 40 г
Яйця курячі: 2 шт.
Борошно пшеничне: 200 г
Вершкове масло: 50 г
Журавлина (сушена): 80 г
Сіль: 4 г
«Ніжно-ніжна»

Неймовірно м’яка та соковита паска, наповнена плавленим вершковим сиром і просочена ванільним сиропом. Ммм, просто тане у роті.

детальніше
Інгредієнти:
В брусочках «Томатний»: 180 г
Борошно пшеничне: 500 г
Вода: 20 мл
Дріжджі свіжі: 10 г
Сіль: 1 ч. л.
Цукор: 1 ст. л.
Оливкова олія: 100 мл
Кефір: 125 г
Яйця курячі: 1 шт.
«Італіано»

Незвичайна паска з додаванням в’ялених томатів і маслин, а також із плавленим сиром «Томатний з прованськими травами».

детальніше
Інгредієнти:
В брусочках «З зеленню i часником»: 90 г
Вершкове масло: 50 г
Молоко: 300 мл
Яйця курячі: 1 шт.
Каперси: 40 г
Цибуля порей: 50 г
Борошно пшеничне: 250 г
Розпушувач: 50 г
Сіль: 2 г
«Пікантна»

Паска із насиченим пікантним смаком та неочікуваними, проте дуже смачними інгредієнтами. Один з них – плавлений сир «З часником і зеленню».

детальніше
Інгредієнти:
В брусочках «Творожний»: 250 г
Сир домашній: 100 г
Цукор: 60 г
Борошно: 180 г
Яйця курячі: 4 шт.
Ваніль: 2 г
Вершкове масло: 80 г
Вода: 35 мл
Сіль: 2 г
«Пір’їнка»

Легка пасочка з двох видів тіста: пісочного і на основі плавленого сиру «Творожний».

детальніше
Інгредієнти:
В брусочках «Дружба»: 360 г
Молоко: 350 мл
Борошно пшеничне: 700 г
Вершкове масло: 150 г
Цукор: 40 г
Яйця курячі: 2 шт.
Яйця перепелині: 2 шт.
Дріжджі свіжі: 10 г
Сіль: 1 ч. л.
«Дружня»

Ніжна паска з додаванням плавленого сиру «Дружба», що своїм смаком навіює приємні дитячі спогади.

детальніше
Інгредієнти:
В брусочках «З шинкою»: 180 г
Желатин: 6 г
Вершки 20%: 200 мл
Панірувальні сухарі: 100 г
Петрушка: 50 г
Тостовий хліб: 500 г
Яйця перепелині: 3 шт.
«З холодком»

Паска за надзвичайно оригінальним рецептом з використанням тостового хліба та плавленого сиру зі смаком ніжної шинки. Неймовірна смакота!

детальніше